Det er med glæde, vi ser en stigende interesse for løb som en form for motion, simpelthen fordi vi selve elsker at løbe og ser gerne, at flere mennesker opdager denne skønne form for træning. At løbe er let, kan ske hvor som helst og stiller ikke store krav til avanceret udstyr. På med tøj, der kan modstå sved, snøre skoene på og så ud af døren! Har du brug for lidt ekstra motivation til at komme i gang, så er der i dag masser af velorganiserede og hyggelige terrænløb at have i sigte, eller som delmål i din udvikling som en løber. 

Her på Outnorth har vi længe været af den opfattelse, at de sjoveste og bedste motionsløb, findes sted i skoven, i bjergene eller i en varieret løbesti. Misforstå os ikke, vi løber også på asfalterede landeveje, og nyder det. Men få ting, slår følelsen af at løbe hen af en sti med den fartfornemmelse nærheden af buske og træer giver, når man flyver frem mellem dem. Nogle af os nyder også udsigten og miljøet, andre elsker den varierende terræn og de naturlige intervaller der medfølger. Den skiftende overflade gør også at du vil variere dine skridt hele tiden, og dermed styrker led og muskler og samtidig minimerer risikoen for overbelastning.


Vores tanker om at løbe afspejles i vores sortiment af sko og udstyr, hvor du ikke vil finde nogle løbesko med maksimeret dæmpning. I stedet forsøger vi at tilbyde dig et blandet udvalg af sko til off-road og på stier, året rundt. Vi forsøger at tilbyde dig de produkter, der giver den bedste løbefornemmelse, godt greb og er skønne at løbe i. Med disse forudsætninger, kender vi af personlig erfaring, at træningen finder sted. Og det er jo det, der tæller. Den løbetræning vi anbefaler kaldes Trail Running, og det er til den du vil finde tøj, sko og masser af tilbehør hos os. 

 Author, Oskar Lind/Outnorth

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!