Aeon 18 - ID: A045230

Lowe AlpineAeon 18

Mere info

Mere om Aeon 18 fra Lowe Alpine

Aeon 18 er et dæk, der takket være dens mange funktioner passer til en række aktiviteter. Den er lavet af letvægts og slidstærkt slidstærkt materiale med Lowe Alpines TriShield® coating. Adskillige fastgørelsespunkter og sløjfer gør det muligt at vedhæfte f.eks. Hjelm, isøkse eller vandstænger udenpå. Sikkerhedslomme indvendigt til værdigenstande, en stor stræklomme foran og stræklommer på siderne og lommer på hoftebæltet til alt, hvad du vil have ved hånden. Flexion skulderrem i letvægtsmikro-stretch, der følger kroppen og fordeler vægten jævnt. AirContour® bæresystem med højt ventilerende bagpanel. Til perfekt pasform kan du nemt justere ryggen. Baglængde: 41 - 51cm
Egenskaber for Aeon 18:
Køn: Unisex
Rumfang: 18 L
Vægt: 810 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 24 x 19 x 49 cm
Hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Bundåbning: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
For 60 år siden tog Ralph Lowe sine unge sønner Jeff, Greg og Mike med til at bestige The Grand Teton i Wyoming, USA. Dette første eventyr startede en kæde af begivenheder, der førte til brandet ​​Lowe Alpine. Lowe Alpine startede med at lave friluftsudstyr, der inspirerede folk til at søge mere eventyr i bjergene, og 50 år senere har de stadig det samme mål.

Mere fra Lowe Alpine

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!