AT Kit Bag 90 - ID: A045242

Lowe AlpineAT Kit Bag 90

Mere info

Mere om AT Kit Bag 90 fra Lowe Alpine

Der er to vigtige ting med en duffel, når du går ud for eventyr; masser af plads til pakning, og at den rummer det den skal. AT Kit taske fra Lowe Alpine tilbyder netop dette. Duffel er enkel, holdbar og holder meget - alt for at modstå enhver ekspedition. Den er fremstillet af slidstærkt og slidstærkt materiale og har minimale sømme for øget holdbarhed og forbedret vandmodstand. Det har tæppebestandige lynlåskæder, stropper, der kan stuves væk, når de ikke er i brug, og kompressionsremme inde i posen.
• TPU-belagt materiale for øget holdbarhed og vandmodstand
• Lommer inde, to lynlås lommer på ydersiden
• Tre håndtag i aluminium
• Holdbare metal spænder
Egenskaber for AT Kit Bag 90:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 740 x 410 x 360 mm
Rumfang: 90 L
Vægt: 1100 g
Antal udvendige lommer: 2
For 60 år siden tog Ralph Lowe sine unge sønner Jeff, Greg og Mike med til at bestige The Grand Teton i Wyoming, USA. Dette første eventyr startede en kæde af begivenheder, der førte til brandet ​​Lowe Alpine. Lowe Alpine startede med at lave friluftsudstyr, der inspirerede folk til at søge mere eventyr i bjergene, og 50 år senere har de stadig det samme mål.

Mere fra Lowe Alpine

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!