Luminox

(32 varer)
Luminox er et ure mærke, som bruges af flere militære specialstyrker, politistyrker og andre krævende fagfolk. Luminox gør pæne, holdbare og selvlysende ure, der er ideel til både fester og udendørs aktiviteter.

Luminox er et ure mærke, som bruges af flere militære specialstyrker, politistyrker og andre krævende fagfolk. Luminox gør pæne, holdbare og selvlysende ure, der er ideel til både fester og udendørs aktiviteter.

Luminox er et amerikansk ur mærke og er et relativt ungt mærke, der startede i 1989. Grundlæggeren Barry Cohen manglede en funktion og har formået at løse det. Den særlige funktion er altså Luminox LIT. Alle Luminox ure er udstyret med Luminox unikke og patenterede Lumination Light Technology (LIT). Luminox Light Technology (LLT) gør at tiden vises på et øjeblik, uanset lysniveau, dvs, selv i total mørke. Luminox unikke belysning bestående af gasfyldte mikrokapsler er monteret i hvert ur. Disse kapsler er monteret i viser, indekser og hvis der er behov for det, også bezel-ringen. Urene bliver selvlysende og har ikke brug for strøm, ekstern lyskilde eller tastetryk til at være lysende. Lysfunktionen vare op til 25 år. Luminox er ikke kun brugt af vandrere, udendørs nørder eller dem, der ønsker et pænt og cool ur i hverdagen, men til store brugere, for eksempel,. US Navy Seals, US jagerpiloter, NYPD (New York Police Department, flere specialstyrker.. I dag er Luminox ure repræsenteret i mere end 30 forskellige lande, og giver mange brugere det rigtige tidspunkt, uanset om det er lyst eller mørkt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!