Contessa Ws High R - ID: 1020133

LundhagsContessa Ws High R

Størrelseguide Mere info

Mere om Contessa Ws High R fra Lundhags

Lundhags Contessa W’s High er en støvle i læder. Designet for kvinder, der er på udkig efter en stabil også holdbar støvle til krævende opgaver. Lundhags Contessa W’s High er en slidstærk 3-lags støvle designet specielt til kvinder, der ønsker den bedst mulige beskyttelse og stabilitet i meget kuperet terræn. Modellen er baseret på den støvlen Professional og med kernelæder for maksimal holdbarhed. Struktur med Certech® 3.5 giver en stabil og behagelig følelse, mens Normal sålen, og Vibram® Soft Traction sålen indgyder tillid, når terrænet sætter både dig og støvlen på prøve
  • Damemodel
  • Normal sål 
  • Neopren skaft i fuldnarvet læder 
  • Vibram® Soft Traction ydersål 
Denne støvle har Lundhags normal sål, se venligst vores størrelsesguide
Egenskaber for Contessa Ws High R:
Ydersål: Gummi
For: Nej
Skaft længde: 25 cm
Udvendigt materiale: Skind
Vægt pr. støvle: 720 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!