Contessa Ws Mid R - ID: A004051

LundhagsContessa Ws Mid R

Størrelseguide Mere info

Mere om Contessa Ws Mid R fra Lundhags

Contessa W’s Mid fra Lundhags er en 3-lags damesko baseret på den klassiske Professional. Støvlen er designet specielt til at passe kvinder. Støvlen er lavet af kernelæder, foret med neopren og microfiber, for hård brug. Lundhags Contessa W’s Mid R er en slidstærk 3-lags støvle designet specielt til kvinder, der ønsker den bedst mulige beskyttelse og stabilitet i meget kuperet terræn. Modellen er baseret på den støvlen Professional og med kernelæder for maksimal holdbarhed. Struktur med Certech® 3.5 giver en stabil og behagelig følelse, mens Regular sålen, og Vibram® Soft Traction sålen indgyder tillid, når terrænet sætter både dig og støvlen på prøve
  • Damemodel
  • Normal sål  
Denne støvle har Lundhags normal sål, se venligst vores størrelsesguide
Egenskaber for Contessa Ws Mid R:
Ydersål: Gummi
For:
Skaft længde: 18 cm
Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
Vægt pr. støvle: 610 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!