Forest - ID: 1040136

LundhagsForest

Størrelseguide Mere info

Mere om Forest fra Lundhags

For brede og lige fødder. Lundhags Forest er en klassisk skal støvle der passer i al slags vejr.  Perfekt til dem, der har lige og brede fødder. Og som sædvanlig, når man taler om skal støvler, så er de lidt hårde i starten, men passer som en handske når du har gået i dem nogle gange. De er også meget nemme at veligeholde og tørre af!

Ved valg af størrelsen, så er det bedst at måle foden med en tynd strømpe på. Tilføj 20 mm og kig i vores størrelsesguide. Har du forskellig størrelse på dine fødder? Gå efter måler på den største. En anden regel er, at du bør have omkring 10 mm tomrum foran tærene til kanten af støvlen, når du har de strømper på, som du normalt vil bruge i støvlerne.

Egenskaber for Forest:
Udvendigt materiale: Skind
Ydersål: Gummi
For: Nej
Skaft længde: 27 cm
Varmforet: Nej
Vandtætte: Nej
Materiale: Syntetisk/Læder
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 720 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!