Gnaur +10 - ID: A041026

kampagne

LundhagsGnaur +10

Mere info

Mere om Gnaur +10 fra Lundhags

Gnaur +10 fra Lundhags er en strippet og minimalistisk rygsæk til dagsture, der også fungerer som et add-on på en større vandretaske, gennem et fastgørelsessystem, der muliggør parring. Gnaur + 10 er kompatibel med Lundhag Gnaur, Gneik og de fleste store vandresække på markedet. Rygsækken er lavet af Bluesign-certificeret polyester og har et hovedrum og ergonomiske skulderremme. Manglen på funktioner gør rygsækken optimalt til rejse, når du har brug for en lille taske til dine fornødenheder. Gnaur + 10 er også kompatibel som rejsetaske eller taske under rejsen eller vandring. Når du ikke bruger det, er det godt at rulle det op og lægge dig i din større rygsæk
• Ergonomiske skulderremme med polstring der kan gemmes væk
• Hovedåbning med lynlås
• Ubrydelige spænder i flymaskine aluminium
• Aftagelig siddeunderlag til brug på våde / kolde overflader
• Handske-venlig lynlås lukning
• Kompatibel som kistepose eller ekskursionssæk på Lundhag Gnaur, Gneik og de fleste store vandreture på markedet.
Egenskaber for Gnaur +10:
Køn: Unisex
Rumfang: 10 L
Hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Nej
Organizor: Ja
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!