Guide BC - ID: A027491

LundhagsGuide BC

Størrelseguide Mere info

Mere om Guide BC fra Lundhags

Ny ski- og skøjtestøvle med Lundhags klassiske skal princip og med aftageligt filt indvendig. Guide BC er en stabil støvle med kraftig cellegummi base. En støvle, der er godt isoleret mod kulde nedefra og er optimal under våde forhold, da den indvendige sko kan fjernes og udskiftes. Skaftet i Perwanger® split læder er en hybrid design mellem 1-lag og 3-lags støvler. En kraftfuld 3-lags konstruktion omgiver foden stabilt og fordeler trykket over snørebånd. Den aftagelige indersko i 3 mm filt, med blød polstret kant foroven, HFC (Heel Fit Control) hæl greb.


• Vandtæt, Varme, Høj, HFC hæl greb, Opti-sål
• Skaft højde: 20
• Materiale: Certech® 4.5 Cellular gummibund, Perwanger® split læder, Cambrelle®, aftagelig inderstøvle i uld med HFC, Rottefella® BC sål
• Unisex 
Egenskaber for Guide BC:
Removable insole: Ja
Vægt pr. skistøvle: 800 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!