Husky 75 - ID: A004054

LundhagsHusky 75

Størrelseguide Mere info

Mere om Husky 75 fra Lundhags

Husky er en klassisk skistøvle til NN 75-systemet med løs uld filt inderstøvle. Cellular gummibund med skaft i fuldnarvet læder. Den lave ankel forhindrer foden i at glide. Klassisk og helt opdateret skistøvle til langrend for NN 75-systemet med løs uld filt inderstøvle.
Den største nyhed er tå-kappen af TPU plastik, der er en integreret del af sålen, der giver øget fleksibilitet og holdbarhed. Tå-kappen har bedre kraft fordeling og gør støvlen mere fleksibel. Foring op med let og varm EVA reducerer vægten af støvlerne betydeligt.
Sålen er revideret til at passe ind i det nye system med Regular-såle og giver bedre støtte, selvom volumen øges for at gøre plads til ekstra sokker. En stærk cellegummi base med Certech 5,0 konstruktion giver god stabilitet og isolering mod kulde. Selv den aftagelige filt inderstøvle i 5 mm filt har ny skæring hvor tå-boksen er blevet større og har et HFC-hæl greb syet ind.
Skaftet i kernelæder er en hybrid design mellem 1-lags og tre-lags støvler. En kraftig 3-lags konstruktion omslutter foden stabilt og fordeler trykket under snøring og den øvre del af skaftet er fleksibelt og ånder bedre. Lundhags anbefaler Nordic Norm 75 bindinger med wire, ikke til 3-pin fast spænding.
  • Sål: Regular Winter
  • Certech 5,0
  • cellgummibund
  • VIBRAM sål NN75

Egenskaber for Husky 75:
Varmforet: Ja
Vandtætte: Ja
Materiale: Læder
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 1015 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!