Husky Ski 90 - ID: A004053

LundhagsHusky Ski 90

Størrelseguide Mere info

Mere om Husky Ski 90 fra Lundhags

Klassisk skistøvle til støvle binding med aftageligt filt indvendig af uld. Cellegummi base med skaftet fra fuldnarvet læder. Vibram Traction ski sål 87-91 mm. Høje ankler og plads til ekstra sokker. Klassisk og helt opdateret skistøvle til 87-91 mm bindinger med løs filt inder støvle i uld. Den største nyhed er tå af TPU plast, der er en integreret del af sålen, der giver øget fleksibilitet og holdbarhed Tå-kappen er en del af sålen, hvilket gør støvlen mere fleksibel. Sålens design med let og varm EVA reducerer vægten af støvlerne betydeligt. Sålen er revideret for at passe ind i det nye system med regelmæssige belastninger og yde bedre støtte, selvom volumen er større, for at give plads til ekstra sokker. En stærk cellegummi bund med Certech design 5,0 giver god stabilitet og isolering mod kulden. Også den aftagelige filt inder sko på 5 mm tæppe har en ny skæring, hvor tå-boksen bliver større og et HFC-hæl greb er syet. Skaftet i fuldnarvet læder er en hybrid design mellem 1-lags og 3-lags støvler. En stærk 3-lags konstruktion omslutter foden stabilt og distribuerer tryk over snøringen, overdelen af skaftet er fleksibelt og ånder bedre.

  • Vibram Traction Ski-sål
  • Certech 5,0 cellegummi bund
  • TPU tåkappe
  • Aftagelig filt indersko i uld
Egenskaber for Husky Ski 90:
Varmforet: Ja
Vandtætte: Ja
Materiale: Læder
Metalpigge: Nej
Vægt pr. støvle: 940 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!