Jaure II Men's Mid - ID: A030335

LundhagsJaure II Men's Mid

Størrelseguide Mere info

Mere om Jaure II Men's Mid fra Lundhags

Jaure II Mid er en mænds støvle. og er en opdateret version af Lundhags mest teknisk støvle. Jaure II High er en 3-lags støvle med medium-højt skaft - en støvle med en stabil og moderne design! Mid Jaure II har en holdbar bund i lav vægt ny Certech® Exp teknologi.
Skalstruktur der har et ydre lag af Liba Smart, midterste lag af EVA og nærmest foden, det er microfiber. Tilsammen udgør disse tre bestande i Certech® Exp en let og holdbar beskyttelse mod alle former for slitage som en støvle bliver udsat for! Jaure II Mid har en forbedret holdbarhed i tåsektionen og en ny kile hæl for bedre dæmpning. Skaftet er lavet i Heinen Terra Care fuldnarvet læder og Ariaprene for god isolering, høj komfort og en pasform, der holder over tid.
materialer:
- Heinen Terra Care fuldnarvet læder
- HFC hæl greb
- Vibram ® Traction sål
- TPU tåkappe
- Libasmart TPU 1,5 mm
- Ariaprenefodrat skaft
- polstret hæl kile af polyurethan
Egenskaber for Jaure II Men's Mid:
Ydersål: Gummi
For: Nej
Skaft længde: 23 cm
Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
Vægt pr. støvle: 830 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!