Jomlen 25 - ID: A041025

kampagne

LundhagsJomlen 25

Mere info

Mere om Jomlen 25 fra Lundhags

Jomlen 25 fra Lundhags er en taske til dagsture, der er strippet og minimalistisk, som også tjener som add-on på en større vandretaske, når den er fastgjort med separate kompressionsstropper. Lavet i Lundhags Polycotton, en blanding af slidstærk polyester og fin bomuld.
Takket være, at Jomlen er kompatibel med en større rygsæk, er det ikke kun din perfekte trekking partner, men også et nøgleprodukt under dine længere ture. Når du tjekker din primære rygsæk i lufthavnen, bliver din Jomlen mindre sække til dine fornødenheder. Du skal blot sætte den tilbage på vandretasken når du ankom til destinationen. En nyttig taske til både udendørs og rejse.
• Aftagelige 38 mm skulderstropper i webbing
• Rullende topåbning med kompressionstæt og fastgørelsesrem
• Stærkt bærehåndtag
• Hulbånd til stærk og fleksibel fastgørelse
• Ubrydelige spænder i flyvemaskine aluminium
• Kompatibel med de fleste store vandringsrygsække på markedet
Egenskaber for Jomlen 25:
Rumfang: 25 L
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Rulletop
Laptop lomme: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!