Park Limited - ID: A006728

LundhagsPark Limited

Mere info

Mere om Park Limited fra Lundhags

Park er en reel Lundhagsklassisker nu i limited edition i fire dejlige nye farver. Bliv en af 401 heldige ejer til denne sjældenhed! Svenske skomagere Lundhags filosofi siden starten i 1932 har været at lave støvler, der vil vare et helt liv. Blandt de mest populære støvler er Park, en stilfuld og klassisk et-lagers støvle med lidt attitude. Mange vil nok sige, at Park er så klassisk, den kan være, når det kommer til støvler. I mellemtiden er det en alsidig støvle med medium - højt skaft i fuldnarvet læder, som virker med skal-princippet, og er derfor lige velegnet i bjergene som i byen. Nu tilgængelig i et begrænset oplag på i alt 401 par. Dybest set er det den samme klassiske støvle, den altid har været, men den kommer i fire nye farver - Red, Blue Jay, Tea Green og Rush. Salget af dem er udelukkende kun i nogle få butikker. Gå ikke glip af at være en af de 401 særligt udvalgte og få dig en rigtig klassiker med et moderne twist, der helt sikkert vil være en fremtidig sjældenhed.

 

Specifikationer:

  • Mellemhøj model med uforet skaft
  • Skaft af fuldnarvet læder med trækkestrop
  • Bygget på Opti- sål
  • Let og alsidig
  • Skafthøjde: 22 cm
  • Vægt: 690 g
  • Materiale: Certech 2.0 Cellular gummibund, skaft i fuldnarvet læder, Vibram Traction sål

 

This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart for fitting.

Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!