Professional High - ID: 1040135-1

LundhagsProfessional High

Mere info

Mere om Professional High fra Lundhags

Lundhags Professional High er en lang støvle og en stor favorit blandt friluftsmennesker, der stiller meget høje krav til deres beklædning, såsom bjergguider og udøvere af multisport.

Lundhags Professional High er en lang støvle og en stor favorit blandt friluftsmennesker, der stiller meget høje krav til deres beklædning, såsom bjergguider og udøvere af multisport. Hele skaftet er stabiliseret med skum i lukkede celler og udstyret med snørelås. Den nederste del er lavet af kraftigt skumgummi og afsluttes med en let Vibram®-sål. En let støvle med uovertruffen stabilitet og komfort.

 

Skafthøjde: 30 cm
Vægt/sko (str. 42): 890 g
Materiale: Skumgummibund med
neoprenforet skaft
i fuldnarvet læder. Vibram® Traction-sål.

Konstruktion: Certech® 4.0

Læst: Normal

Længde på snørebånd: 200 cm


Til rengøring:
Nikwax Footwear Cleaning Gel

Til imprægnering:
Nikwax Aqueous Wax
Nikwax Waterproofing Wax

 

This boot has the Lundhags Normal Last, please refer to sizing chart for fitting. 


Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!