Professional Mid Opt - ID: 1040184

LundhagsProfessional Mid Opt

Mere info

Mere om Professional Mid Opt fra Lundhags

Som en Professional Mid, men en smule bredere og længere. Lundhags Professional Mid kan vel nu næsten kan beskrives som en klassisk svensk støvle. Den bruges af mange af de mest forskelligartede og udfordrende miljøer. Nogle kunder med lidt bredere fødder, mente imidlertid, den var lidt for smal og trang. Men nu fås den med den bredere XL sål – Opti. Deraf navnet Professional Mid Opti. I øvrigt er det den samme suveræne støvle som den oprindelige. Cellular gummibund med neopren skaft i fuldnarvet læder. Vibram® Traction sål, som giver den skønne ”rullende” gang.

Dagens tip: Vær ikke nærig med sko-fedt. Jo mere du behandler den, jo tættere bliver den og vil vare i mange år.

Lundhags Professional Mid Opti:
Sål; Opti
Skafthøjde 22 cm
Certech® 4.0 Cellular gummibund
Vibram® Traction sål
Neopren skaft i fuldnarvet læder
Vægt: ca. 750 gram (størrelse 42)

Denne støvle har Lundhags Opti sål. Se venligst vores størrelsesguide for flere oplysninger.
Egenskaber for Professional Mid Opt:
Ydersål: Gummi
For: Skind/neopren
Udvendigt materiale: Skind
Vægt pr. støvle: 750 g
Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!