Sockpack Trekking - ID: 1142019

LundhagsSockpack Trekking

Mere info

Mere om Sockpack Trekking fra Lundhags

Lundhags Sockpack Trekking indeholder et par Outdoor Mid Socks og et par Liner Socks. Brug dem sammen i dine støvler og nyd følelsen.

Outdoor Mid Sock er en klassisk strømpe til udendørsaktiviteter. Hæl- og tåparti er forstærket med frotté, hvilket øger holdbarheden og giver bedre komfort. Oversiden er tyndere end resten af strømpen og forsynet med luftkanaler for øget ventilation. Ribbet lycra omkring foden og specialstrik ved ankelen sikrer en god pasform. 67 % uld, 32 % polyamid og 1 % lycra.

 

Liner Sock er, først og fremmest, tiltænkt brug i kombination med en tykkere strømpe, så du ikke får skavesår, når du er ude og vandre, men kan selvfølgelig også bruges for sig selv. Derudover er den tyndere omkring anklen, hvilket øger komforten. 80 % merinould, 19 % polyamid og 1 % lycra.

Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!