X-Arc Women's - ID: 00454

LundhagsX-Arc Women's

Mere info

Mere om X-Arc Women's fra Lundhags

Lundhags X-Arc er en skistøvle til damer, som er kompatibel med bindinger af typen BC og forsynet med en membran af Veratex. Læs mere om X-Arc nedenfor.

Lundhags X-Arc er en fleksibel og stabil støvle, der bare sidder som den skal. En afprøvet klassiker med smallere læst til piger, der kan bruges sammen med både tur- og langrendsski. X-Arc er kompatibel med bindinger af typen Rottefella BC. Systemet er primært tiltænkt folk, som foretrækker at løbe på ski med løs hæl. X-Arc er meget let og giver god støtte omkring anklen. Derudover fungerer den også storartet som skistøvle. Den let polstrede og halvhøje model med stoppet skaft i materialet Costo og vandtæt Veratex-membran holder dine fødder tørre og giver optimal støtte og komfort. Sidst, men ikke mindst, er X-Arc forsynet med forstærkede tåpartier og tapede sømme, hvilket gør den meget holdbar. Kan også bruges sammen med skøjterne BC, Nordic og T-erminator.

 

Specifikasioner:

  • Shaft height: 18 cm
  • Weight: 700 grams
  • Opti-last
  • VeraTex-membrane
  • Rottefella BC compatability 

 

Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

Mere fra Lundhags

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!