LundhagsX-Arc Women's

  X-Arc Women's - ID: 00454

  Mere info

  Mere om X-Arc Women's fra Lundhags

  Lundhags X-Arc er en skistøvle til damer, som er kompatibel med bindinger af typen BC og forsynet med en membran af Veratex. Læs mere om X-Arc nedenfor.

  Lundhags X-Arc er en fleksibel og stabil støvle, der bare sidder som den skal. En afprøvet klassiker med smallere læst til piger, der kan bruges sammen med både tur- og langrendsski. X-Arc er kompatibel med bindinger af typen Rottefella BC. Systemet er primært tiltænkt folk, som foretrækker at løbe på ski med løs hæl. X-Arc er meget let og giver god støtte omkring anklen. Derudover fungerer den også storartet som skistøvle. Den let polstrede og halvhøje model med stoppet skaft i materialet Costo og vandtæt Veratex-membran holder dine fødder tørre og giver optimal støtte og komfort. Sidst, men ikke mindst, er X-Arc forsynet med forstærkede tåpartier og tapede sømme, hvilket gør den meget holdbar. Kan også bruges sammen med skøjterne BC, Nordic og T-erminator.

   

  Specifikasioner:

  • Shaft height: 18 cm
  • Weight: 700 grams
  • Opti-last
  • VeraTex-membrane
  • Rottefella BC compatability 

   

  Hele Lundhags sjæl er tradition. I kvalitet, komfort og selvfølgelig funktion. Jonas Lundhag fra Östersund i Sverige, havde allerede i 1930 begyndt at brænde for komfortable sko i virkelig høj kvalitet. Og endnu i dag er Lundhags verdenskendt for sine skønne støvler.

  Mere fra Lundhags

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!