Barbados GTX - ID: 88337031

MeindlBarbados GTX

Mere info

Mere om Barbados GTX fra Meindl

Meindl Barbados GTX er Meindls mest populære herresko. Barbados er en klassisk sko med Gore-Tex-foring.

Meindl Barbados GTX er fremstillet af vokset nubucklæder af en kraftig kvalitet, der tåler både regn og snesjap. Skoen er fodformet og kan bruges både på arbejdet og i fritiden.

 

Gore-Tex®-foring, som gør skoen vandtæt. Meindls Air-Active-system, som giver et tørt og behageligt fodklima. Dæmpet gummiprofilsål med kraftigt mønster.

I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!