Borneo 2 MFS - ID: A001391

MeindlBorneo 2 MFS

Mere info

Mere om Borneo 2 MFS fra Meindl

Læder-foret støvle i vokset nubuck med MFS - Memory Foam System - der tilpasser sig din fod og giver en perfekt pasform. Digafix snøring system for stabil fiksering af hælen og anklen. Udtagelig indersål AIR-ACTIVE SoftPrint. Vibram sål med Meindl multi-grip mønster. For vandreture i mild til moderat vanskeligt terræn.

Vægt: 790 g (str. 8)

I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!