Borneo Lady PRO MFS - ID: 2406

MeindlBorneo Lady PRO MFS

Mere info

Mere om Borneo Lady PRO MFS fra Meindl

Meindl Borneo Lady Pro MFS er en Meindl-støvle med lavere skaft, som gør den både let og fleksibel. Den er stabil og skindforet, hvilket giver høj komfort og lang holdbarhed.

Meindl Borneo Lady Pro MFS har en smallere læst end herremodellen. Fås nu med MFS-skum - Memory Foam System - der ved hjælp af kropsvarmen former sig efter din fod og giver en perfekt pasform. Støvlen anbefales til dagsture i både naturen og byen. Skindforing, som giver den særlige skindkomfort. Meindls Air-Active-system, som giver et tørt og behageligt fodklima. Digafix-snøresystem, som stabiliserer hæl og ankel. MFS, som sikrer en individuel pasform. Vibram®-sål med Meindl Multigrip-mønster. Meindl "rullesål", som giver en behagelig og aflastende gang selv i ujævnt terræn.

 

Vægt: 590 g (str. 4,5) 

I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!