Dovre Men's Extreme Gore-Tex - ID: 2801

kampagne

MeindlDovre Men's Extreme Gore-Tex

Størrelseguide Mere info

Mere om Dovre Men's Extreme Gore-Tex fra Meindl

Meindl Dovre Extreme nubuck er en høj og meget stabil jagt- og vandrestøvle af det fineste narvlæder. Dovre Extreme er en forbedret udgave af vores populære jagtmodel Dovre PRO; dog med bredere læst og en lidt hårdere sål.

Meindl Dovre Extreme nubuck har et robust overtræk, som giver god beskyttelse i stenet terræn, og Digafix-snøresystem, som fikserer hæl og ankel.

  • Gummiovertræk, som beskytter i stenet terræn.
  • Meindls Air-Active-system, som giver et tørt og behageligt fodklima.
  • Digafix-snøresystem, som stabiliserer hæl og ankel.
  • Vibram®-sål med Meindl Multigrip-mønster.
  • Meindl "rullesål", som giver en behagelig og aflastende gang selv i ujævnt terræn.

Egenskaber for Dovre Men's Extreme Gore-Tex:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 980 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!