Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Dovre Men's Low - ID: A001479

kampagne

MeindlDovre Men's Low

Størrelseguide Mere info

Mere om Dovre Men's Low fra Meindl

Solide vandrestøvler i en lavere model med Gore-tex og bredere fod. Passer lidt hårdere vandreture og jagt. Minimeret antal sømme i bunden og gummi rand til beskyttelse mod slitage.
Egenskaber for Dovre Men's Low:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!