MeindlIsland Men's MFS Active

Island Men's MFS Active - ID: 882816

Størrelseguide Mere info

Mere om Island Men's MFS Active fra Meindl

Meindl Island MFS Active er en opdateret udgave af den klassiske Island-støvle. Den nye MFS Active tilbyder en ny Gore-Tex-foring, bedre ventilation, et mere stabilt snøresystem og en nyudviklet MFS-sål, der former sig efter foden og yderligere forbedrer komforten. Meindl Island er solgt i over 1 million eksemplarer og har fået adskillige udmærkelser og topkarakterer, hvilket har gjort den til en af markedets mest populære støvler.

Island MFS Active er en vandtæt Gore-Tex-støvle, som er designet til mænd og beregnet til vandreture med tung oppakning. Støvlen kan bruges hele året, så længe den anvendes med en tykkere strømpe om vinteren.
Både skaft og sål er forsynet med MFS (Memory Foam System), som er en særlig type skum, der former sig efter din ankel og fod og sikrer, at pasformen i hele støvlen passer til netop din fod. Støvlen holder sin form til næste gang, du bruger den.

For at opnå maksimal levetid anbefaler vi, at du vedligeholder støvlen med Meindl Sportwax.

Egenskaber for Island Men's MFS Active:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 880 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

 • Miljø & Etik

  Blank
  Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!