Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Island Men's MFS Active - ID: 882816

kampagne

MeindlIsland Men's MFS Active

Størrelseguide Mere info

Mere om Island Men's MFS Active fra Meindl

Meindl Island MFS Active er en opdateret udgave af den klassiske Island-støvle. Den nye MFS Active tilbyder en ny Gore-Tex-foring, bedre ventilation, et mere stabilt snøresystem og en nyudviklet MFS-sål, der former sig efter foden og yderligere forbedrer komforten. Meindl Island er solgt i over 1 million eksemplarer og har fået adskillige udmærkelser og topkarakterer, hvilket har gjort den til en af markedets mest populære støvler.

Island MFS Active er en vandtæt Gore-Tex-støvle, som er designet til mænd og beregnet til vandreture med tung oppakning. Støvlen kan bruges hele året, så længe den anvendes med en tykkere strømpe om vinteren.
Både skaft og sål er forsynet med MFS (Memory Foam System), som er en særlig type skum, der former sig efter din ankel og fod og sikrer, at pasformen i hele støvlen passer til netop din fod. Støvlen holder sin form til næste gang, du bruger den.

For at opnå maksimal levetid anbefaler vi, at du vedligeholder støvlen med Meindl Sportwax.

Egenskaber for Island Men's MFS Active:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 880 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!