Kansas Lady GTX (använd ej) - ID: 2891-1

MeindlKansas Lady GTX (använd ej)

Størrelseguide Mere info

Mere om Kansas Lady GTX (använd ej) fra Meindl

Meindl Kansas Lady GTX er stabile støvler med overdel af nubuck læder og med en vandtæt GORE-TEX membran. Stødabsorberende PU mellemsål og Vibram Multi-Grip® ydersål. Meindl Active Air Technology for en aktiv fuktransport og luftig fornemmelse. Udmærket, komfortabel og slidstærk støvle, der vil tage dig gennem tykt og tyndt i mange år.
  • Damemodel
  • Stødabsorberende PU mellemsål 
  • Vibram Multi-Grip® ydersål for greb og en behagelig følelse, når du bevæger dig i støvlen 
  • EVA ydersål 
  • Udtagelig indersål 
Egenskaber for Kansas Lady GTX (använd ej):
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 570 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!