Kansas Men's Gore-Tex - ID: 2892-1

kampagne

MeindlKansas Men's Gore-Tex

Størrelseguide Mere info

Mere om Kansas Men's Gore-Tex fra Meindl

Meindl Kansas GTX er stabile støvler med overdel af nubuck læder og med en vandtæt GORE-TEX membran. Stødabsorberende PU mellemsål og Vibram Multi-Grip® ydersål. Meindl Active Air Technology for en aktiv fuktransport og luftig fornemmelse. Udmærket, komfortabel og slidstærk støvle, der vil tage dig gennem tykt og tyndt i mange år.
  • Damemodel
  • Stødabsorberende PU mellemsål 
  • Vibram Multi-Grip® ydersål for greb og en behagelig følelse, når du bevæger dig i støvlen 
  • EVA ydersål 
  • Udtagelig indersål 
Egenskaber for Kansas Men's Gore-Tex:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 760 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!