Lagos GTX - ID: A001193

MeindlLagos GTX

Mere info

Mere om Lagos GTX fra Meindl

High-tech vandrestøvler lavet til udfordringer! Lagos GTX er en god ven på din vej. Lette og solide vandrestøvler med Gore-Tex, som også er superbløde! Lavet af højkvalitet læder med godt greb blød polstring.

 

Materialer:
Overdel: Ruskind/Mesh
For: Gore-Tex® Extended Comfort Footwear
Indersål: Air - Aktiv
Sål: Meindl Vibram med EVA kile
Vægt: ca. 330 g

I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Støvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!