Litepeak Gore-Tex - ID: A028789

kampagne

MeindlLitepeak Gore-Tex

Størrelseguide Mere info

Mere om Litepeak Gore-Tex fra Meindl

Lille Peak GTX® er en glat og stabil støvle fra kvalitetsvaremærket Meindl. Tilpasset til lette til medium vanskeligt terræn, samt vandtæt. Herre størrelse. Modellen tilhører Meindl’s B kategori, hvilket betyder, at støvlen er designet til let til middel vanskeligt terræn og højst 50 liters rygsæk. Øvre i ruskind og mesh. Gore-Tex-membran for 100% vandtæt og åndbar. Forstærket gummibelægning omkring skoen til bedre at modstå stenet terræn. Aftageligt og vaskbart støbt Air-Active® SOFT PRINT indlægssål. Vibram gummi profil sål med godt greb. Variofix® for stabil fiksering af hælen. Med Meindl kendte rulle sål for komfortabel og lindre tid. Herrespecifik.
Egenskaber for Litepeak Gore-Tex:
Ydersål: Gummi
For: Skind/syntetisk
Udvendigt materiale:
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. støvle: 600 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!