Litepeak Lady Gore-Tex (spring 2018) - ID: A028788

kampagne

MeindlLitepeak Lady Gore-Tex (spring 2018)

Størrelseguide Mere info

Mere om Litepeak Lady Gore-Tex (spring 2018) fra Meindl

Litepeak Lady Gtx er et meget let og vandtæt damer fodtøj fra Meindl. Selvom skoene er så lette, er de også meget stabile takket være ydersiden af ruskind og mesh. Variofix® snørebånd hjælper hælen til at få den rigtige position i støvlet for en fremragende pasform og langvarig komfort.
Egenskaber for Litepeak Lady Gore-Tex (spring 2018):
Letvægtsmodel: Nej
Udvendigt materiale: Skind
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. sko: 480 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Støvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!