Madison GTX - ID: 46

MeindlMadison GTX

Mere info

Mere om Madison GTX fra Meindl

Madison GTX Men's fra Meindl er et par af letvægts, komfortable og vandtætte vandrestøvler med Gore-Tex® membran. Multi-Grip sål har en god balance mellem greb og komfort. Støvlen har en Gore-Tex® membran der holder fødderne tørre udefra, og frigiver fugt, der kommer indefra. Dette er en stabil mellemhøj støvle, der virker for de fleste terræn, uanset om du er oppe i bjergene eller bare en tur i skoven med hunden.

Specifikationer for Madison GTX:
  • Overdel: Læder og Mesh
  • For: Gore-Tex
  • Indersål: Air-Active
  • Ydersål: Meindl MTH Magic
  • Vægt: 1100g baseret på et par (Størrelse UK 7)
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!