Meran Lady GTX - ID: A001467

MeindlMeran Lady GTX

Mere info

Mere om Meran Lady GTX fra Meindl

Let Gore-Tex vandrestøvle af Nubucklæder. Perfekt til dem med bredere fødder. Skoene har MFS skum rundt om foden, så støvlerne formes til dine fødder for en formstøbt pasform. Vandrestøvler i mellemhøj model, der giver god støtte til anklerne. Gummi Forstærkning omkring hele foden gør dem ekstra holdbare. En rigtig arbejdshest for mange års vandringer!
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!