Minnesota GTX - ID: A002305

MeindlMinnesota GTX

Mere info

Mere om Minnesota GTX fra Meindl

Ekstremt letvægts, stabile vandrestøvler med let støddæmpning. Snøringen starter ved tæerne hvilket giver en stram wraparound pasform. En integreret stretchzone i hælen gør disse støvler til næsten elastiske og behagelig at gå i. Pasformen er stram, men uden en hårdt presset følelse, der kan opstå med hårdere materialer i skoene. Gore-tex gør skoene vandtæt og velegnet til vandreture året rundt.

Materialer:
  • Overdel: ruskind, mesh
  • For: Gore-tex
  • Meindl Air Active fodseng
  • Sål: Meindl MultiGrip 3 Alpine Light af Vibram
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!