Performance - ID: 3540

kampagne

MeindlPerformance

Størrelseguide Mere info

Mere om Performance fra Meindl

Meindl Performance er en høj, meget stabil skindstøvle med Gore-Tex®. Læderet i Performance er skåret i ét stykke, hvilket giver høj holdbarhed.

Meindl Performance-støvlen er perfekt til jagt og vandreture og er blevet populær blandt fagfolk som soldater, vagter og politi. Meindls Air-Active-system, som giver et tørt og behageligt fodklima. Vibram®-sål med Meindl Multigrip-mønster. Meindl "rullesål", som giver en behagelig og aflastende gang selv i ujævnt terræn.

Egenskaber for Performance:
Ydersål: Gummi
For:
Udvendigt materiale: Skind
Membran: GORE-TEX
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!