San Marino Lady - ID: A028785

kampagne

MeindlSan Marino Lady

Størrelseguide Mere info

Mere om San Marino Lady fra Meindl

San Marino Lady er et let fodtøj fra Meindl i nubuck læder og ruskind, forsynet med kromfrit læder i inderside og indersål. En klassisk designet sko, der også passer til vandring som til dagligdags aktiviteter. Godt greb, stødabsorption og blød følelse med ydersål Meindl gummihåndtag af Vibram® med EVA-stødabsorption.
San Marino Lady passer godt i lettere områder og i bymiljøet.
Egenskaber for San Marino Lady:
Letvægtsmodel: Nej
Ydersål: Gummi
For: Skind/syntetisk
Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
Vægt pr. sko: 370 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Støvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!