Sölden Lady - ID: A001194

MeindlSölden Lady

Mere info

Mere om Sölden Lady fra Meindl

Holdbare og lette læderstøvler til kolde dage. Udtagelig hurtigtørrende inderste støvle i varm Thermo-tæppe. Sidder komfortabelt på din fod, og forbliver varm, selv når det er hundekoldt. Varm vinter støvler med varme, aftagelig filtsko.

Specifikationer:

Overdel i læder/netfor
Foer: Thermo Insulated Comfort Footwear
Sål: Vævet kunstigt pelsskind + Thermo
Ydersål: Gummi + Profile Sole
Vægt: ca 690gr (Str. 8)
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!