Sportwax - ID: A034190

MeindlSportwax

Mere info

Mere om Sportwax fra Meindl

Alle former for læder har brug for næring for ikke at tørre og få revner.
Wax blødgør og fodrer dine sko og støvler og giver dine favoritter en længere levetid. Brug Meindl Sportwax på alle læderdele på sko, herunder stemplet. Smør ofte på rensede sko. Bemærk, at voks gør en ruskind sko blank og mørkere i farve. Beholderen indeholder 80 gram Sportwax.
Ufarvet: passer til alle lædersko.
Sort: passer til alle sorte lædersko.
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdens bedste støvler."

Mere fra Meindl

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!