Vakuum Hiker Lady - ID: 882827

MeindlVakuum Hiker Lady

Mere info

Mere om Vakuum Hiker Lady fra Meindl

Meindl Vakuum Hiker Lady er en let og komfortabel støvle til hverdagsbrug og lettere vandreture. Læs mere om Vakuum Hiker Lady nedenfor. Vakuum Hiker Lady er specifikt udviklet til hverdagsbrug og lettere vandreture. Den er lige så stabil som en traditionel vandrestøvle, men mere fleksibel og behagelig som følge af den lavere vægt.
  • Overside i vokset nubucklæder
  • Vandtæt Gore-Tex-membran
  • Vibram-ydersål med dæmpning i PU
  • Vægt: ca. 550 gram
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!