Vakuum Men GTX - ID: 2844

MeindlVakuum Men GTX

Mere info

Mere om Vakuum Men GTX fra Meindl

Meindl Vakuum Men GTX er Meindls nyhed, som indeholder skummet MFS, der ved hjælp af kropstemperaturen formes perfekt efter netop din fod. Med Meindl Vakuum Men GTX får du en sko, der sidder, som var den skabt til netop din fod, men som bevarer sin støddæmpende funktion. Vakuum Men GTX er vandtæt og ideel til enkle dagsture samt lette til moderate vandringer.
Gore-Tex®-foring, som gør skoen vandtæt.

Meindls Air-Active-system, som giver et tørt og behageligt fodklima.
Digafix-snøresystem, som stabiliserer hæl og ankel.

MFS Vakuum, som giver en individuel og perfekt pasform.

Vibram®-sål med Meindl Multigrip-mønster.

Meindl "rullesål", som giver en behagelig og aflastende gang selv i ujævnt terræn.
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!