X-SO 70 Men's Mid GoreTex - ID: A017631

kampagne

MeindlX-SO 70 Men's Mid GoreTex

Størrelseguide Mere info

Mere om X-SO 70 Men's Mid GoreTex fra Meindl

X-SO 70 GTX er en vandtæt og slidstærk støvle med meget god åndbarhed. Den er velegnet til vandreture og udendørs aktiviteter i blandede vejrforhold. Støvlen er lavet med Gore-Tex Surround Technology med ventilation under foden, hvilket resulterer i en vandtæt støvle, der holder dine fødder tørre og friske.
  • Fodunderlag: Air-Active® Waffle EVA
  • Aftagelig indersål
  • Den øverste del af skoen er klædt i lyse og luftige mesh til ventilation
  • Indersål forhindrer dannelsen af vabler og sår
Egenskaber for X-SO 70 Men's Mid GoreTex:
Letvægtsmodel: Nej
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Vægt pr. sko: 480 g
I mere end 300 år har familien Meindl lavet sko og støvler. Det begyndte i den lille landsby Kirchanschöring i det sydlige Tyskland, og der er stadig en moderne fabrik, der producerer "verdenens bedste støvler."

Mere fra Meindl

Se alle Trekkingstøvler

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: Skoene er lavet med et minimum brug af kemikalier. Garvede med kun vand, ingen kemikalier som det normalt er i læder garverier.   Dyr: Meindl ejer selv sine gårde og kunderne kan spore præcis hvilke dyr, og hvilket garveri der er brugt i netop deres sko. Ulden der findes i visse for, bliver købt fra Gore-Tex.   Etik: Næsten alle læder produkter er fremstillet i Tyskland, og følger tysk lovgivning. Nogle sko er lavet i Kina.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!