All Out Crush Tough Mudder W - ID: A028358

kampagne

MerrellAll Out Crush Tough Mudder W

Størrelseguide Mere info

Mere om All Out Crush Tough Mudder W fra Merrell

Women’s All Out Crush Tough Mudder fra Merrell er utrolig let, fleksibel og alsidig løbesko til damer. Den patenterede M-Select gribende sål har høj holdbarhed og pålidelig greb og stabilitet på både våd og tør. Women’s All Out Crush Tough Mudder holder fødderne solidt på plads med en let maske, som også frigive overskydende varme og væger væk fugt, TPU for at beskytte mod slid og også mod fugt med vandtæt stof top. Dræning åbninger for at sikre, at vandet løber væk. Trail Protect beskytter bunden af dine fødder mod pinde og sten. UniFly integreret EVA mellemsål absorberer stød i hvert skridt du tager. Drejede pigge giver 360 graders sikkert greb og sikrer, at mudder nemt forsvinde fra sålen. Reflekterende detaljer for øget synlighed. Beskyttende tåkappe. 100% veganer-venligt materiale, som intet af skoene er lavet af animalske produkter.
Egenskaber for All Out Crush Tough Mudder W:
Letvægtsmodel: Ja
Udvendigt materiale: Syntetisk
Ydersål: Gummi
Membran: Nej
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 198 g
Drop: 6 mm
Merrell er et betroet mærke til alle med friluftsliv livsstil. Fra vandrestøvler, der er så utrolig skønne til Barfodsgloves for minimalistløbere.

Mere fra Merrell

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!