TrailShot Pocket-Sized Water Filter - ID: A029838

MSRTrailShot Pocket-Sized Water Filter

Mere info

Mere om TrailShot Pocket-Sized Water Filter fra MSR

Rent vand hele dagen - uden at skulle trække på det. Det er fordelene ved TrailShot Pocket-Sized Water Filter. Dette rengøringsfilter passer i lommen, og du kan nemt drikke direkte fra en vandkilde undervejs. Det filtrerer 1 liter vand i et minut, så du kan hurtigt gå videre til din vandre-, cykel- eller løbe runde.
Med TrailShot Pocket-Sized Water Filter kan du også hurtigt og nemt fylde din vækeblære eller vandflaske med rent vand. Hvis filteret er rent, skal du blot fylde beholderen med lidt vand, ryst et par gange, og det er færdigt!
Testet i henhold til:
USA EPA standard for drikkevand (US EPA Guide Standard og Protocol for Testing Microbiological Purifiers)
NSF-protokol P231 til fjernelse af bakterier (99,9999%), protozoaner (99,9%) og partikler.
Egenskaber for TrailShot Pocket-Sized Water Filter:
Maksimal filtreringskapacitet i liter/minut: 1
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 152x61 mm
Vægt: 142 g
MSR er en forkortelse af Mountain Safety Research og selve navnet røber, hvilken slags produkter det drejer sig om - eventyrudstyr med den højeste sikkerhed og kvalitet. MSR blev startet af ingeniør og bjergbestiger Larry Penberthy i Seattle i 1969 med det mål at skabe bedre og mere pålideligt udstyr. Udstyret fra MSR er perfekt for dig der vil have rigtig pålideligt udstyr med på turen.

Mere fra MSR

Se alle Vandrensning

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!