58 cm SET - ID: A044227

Muurikka58 cm SET

Mere info

Mere om 58 cm SET fra Muurikka

Muurikka Set 58 består af en Muurikka 58 cm, gasbrændere, beskyttende pose og Silava fedt til en meget rimelig pris! Muurikka 58 cm stegeplader er let skålformet at tilbageholde væske. Ved brug Muurikka stegeplader undgår du smagen af det flydende brændstof, der ofte er desværre synonymt med at grille. Tykkelse sikrer en jævn fordeling af varme. Muurikka 58 har en diameter på 58 cm med ca. 22 cm lange aftagelige ben (Inkluderet). Fremstillet af 3 mm tykt varmvalset stål.

Muurikka Brændere D-400 er en gasbrænder med vindfang og ben. To justerbare gasringe, passer Muurikka 58cm.
  • Gasforbrug: 30 mbar 0,829 g/h
Muurikka beskyttelsepose 58 cm holder madlavnings bestikkene pæne og i orden, og beskytter andet udstyr til sod og fedt. Muurikka beskyttelsepose er egnet til opbevaring og transport af Muurikka stegeplader.
Silava stegefedt i en tube, der kan bruges både til madlavning, fedt behandling og vedligeholdelse af grill, pander, gryderetter og gas grill af jern eller støbejern.
Indeholder 110 gram

Alt er pakket i samme papkasse, som er specielt god til opbevaring eller hvis den skal gives væk som gave.

Regulator sæt er nødvendig for at tilslutte brænderen til din gasflaske og er ikke inkluderet i dette kit.
Madlavning med en ægte Muurikka er mere end bare et måltid - det er en oplevelse. Udover traditionelle stegepander står i dag, det finske mærke Muurikka for forskellige produkter og tilbehør til udendørs madlavning.

Mere fra Muurikka

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!