Muurikka Gasbrænder

(2 varer)

Muurikka fra Finland fremstiller friluftskøkkener af en høj kvalitet til udendørs madlavning. Firmaet har ikke mindst gjort sig bemærket med sin høje kvalitet og især med sit store stegefad af varmvalset stål.

Hos os finder du de fleste Muurikka-produkter, både de færdigsamlede sæt og udstyret til røgning samt en mængde tilbehør passende til netop udendørs madlavning. Udstyret fra Muurikka er takket være sin slidstærke udformning et godt valg til madlavning, uanset årstid.

Blus fra Muurikka - både til store og små udendørskøkkener

Her finder du gasblus til dit eksisterende udstyr eller til at starte opbygningen af dit helt eget udendørskøkken.

I Muurikkas sortiment af blus findes der de lidt større D400 og D500 med to flammer, så man opnår den bedst mulige og mest jævne opvarmning. Muurikka D400 passer eksempelvis godt til deres egne 48 og 58 cm stegefad. Muurikka D500 passer til den store Muurikka 78 cm. Det lidt mindre blus D300 har én flamme og indgår bl.a. i Muurikkas sommerkøkken. Den fungerer også godt til stegefadene i 32 og 48 cm samt til Paella 50 cm.

Et gasblus kan med fordel anvendes som supplement til eller i stedet for en grill. Ikke mindst for dig, som vil have lidt større muligheder for udendørsmadlavningen. Muurikkas gasblus bliver hurtigt varme og er derefter lette at justere efter den ønskede effekt. De forskellige blus er udstyret med en vindbeskyttelse, der beskytter flammen mod vind og forhindrer, at den kommer udenfor.

Lav mad med råvarer direkte fra naturen

At lave mad ude i naturen er en helt særlig følelse. At lave mad via gasblus og et fint stegefad gør også, at mulighederne bliver mere alsidige end ved eksempelvis grillning. Lad dig inspirere af naturen, måske befinder du dig oven i købet et sted, hvor du kan lade omgivelserne være dit eget spisekammer. Nyd eksempelvis svampe direkte fra skovbunden.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!