• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Muurikka Røgeovn

(1 varer)

Røget mad er en smagsoplevelse, som er svær at slå. At røge sin egen mad ude i naturen er desuden i en klasse for sig. Sørg for, at det netop er udendørs, at røgeovnen anvendes og ikke andre steder. Hos os finder du forskellige udgaver af røgeoven fra Muurikka, og den fås til en favorabel pris.

Hvad kan man røge?

Hvis du er til røget mad, er det egentlig kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan røge, men en klassiker er selvfølgelig fisk. Også kylling og kød er godt at røge, ikke mindst vildt. På Muurikkas hjemmeside finder du inspirerende opskrifter på røget mad, så du let kan komme i gang.

El-røgeovn eller røgekasse?

Muurikka har flere forskellige røgeovne at vælge imellem, alt afhængigt af hvad der passer dig. Med en Muurikka el-røgeovn (1100W eller 1200W) har du ikke brug for gasblus eller åben ild, og du kan nemt røge og stege kød, fisk eller grøntsager. Den er klar til brug, som den er, og ovnen leveres med brugsanvisning og røgesmuld. Muurikka el-røgeovn er fremstillet i rustfrit stål og er nem at rengøre. Det er ikke blot en røgeovn, som fungerer godt uden ild, den er også lige så anvendelig som udendørsovn.

Muurikkas røgekasse kræver ikke el og kan derfor anvendes overalt, hvor det er muligt at tænde ild, eller hvor der er en grill. Røgekassen er fremstillet i rustfrit stål. Rist og plade medfølger.Blandt Muurikkas forskellige værktøjer til røgning finder du også røgebalje, røgecylinder, røgekar og forskelligt tilbehør som røgesmuld og grillkurv.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!