Muurikka Stegepande

(32 varer)

Finske Muurikka fremstiller udstyr og redskaber til forskellige former for udendørsmadlavning. Mest kendt er deres store stegefade i varmvalset stål. Muurikka stegefad fås i størrelserne 32 cm, 48 cm, 58 cm, 78 cm og 100 cm. Det passer således både til små og store friluftskøkkener og kan købes med eller uden holder samt blus.

Uendelige madlavningsmuligheder i det fri

Stegefadene fra Muurikka er helt klart klassikere og anvendes af såvel friluftsentusiaster som kokke. Stegefadene er meget alsidige, og anvendelsesområderne er mange til forskel fra en grill, hvor man ofte bliver begrænset.

Noget af det svære med en grill er, at maden nemt kan blive tør. Med et stegefad er det lettere at tilberede maden, så den beholder sin saftighed. Eftersom maden ikke laves på en rist, vil marinade og andet for eksempel heller ikke dryppe ned i ilden. Det er også meget nemmere at tilberede grøntsager og andet i et mindre format, som eller let falder ned igennem grillens rist.

Vedligeholdelse af Muurikka stegefad

Stegefadet bør altid rengøres efter brug for at sikre den bedste og længste holdbarhed. Det er derudover lettere at gøre fadet rent, når det stadig er varmt, og madresterne ikke er tørret ind. Husk dog på, at det indebærer en vis risiko at hælde vand på en alt for varm pande med olie eller fedtrester. Det kan skabe en voldsom reaktion, som bevirker, at væsken sprøjter op. Det kan derfor være nemt at brænde sig.

Hæld vand i fadet, efter du har sørget for, at der ikke er fedtrester i det. Kog vandet op og gør rent. Tør derefter panden af med køkkenrulle. Efter rengøringen er det altid godt at smøre fadet med et tyndt lag madolie.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!