• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Muurikka Stegepander

(27 varer)

Muurikka er mest kendt for deres klassiske stegefade, men de fremstiller også noget mere mobile stegepander med lignende egenskaber. Hos os finder du de fleste alternativer, afhængigt af hvordan og hvor maden skal tilberedes. Fra finske Muurikka kommer også en mængde tilbehør til friluftskøkkenet.

Store muligheder for udendørskøkkenet

Muurikkas stegepander kommer med eller uden ben samt i flere forskellige størrelser. Til den lille udflugt er Muurikka Picnic perfekt til dig, som vil kunne grille en pølse over ilden. En smart pose medfølger, så du ikke sviner resten af oppakningen til, når det er tid til at begive sig videre. For dig med lidt højere krav er der Muurikka Paella og Muurikka Wok i størrelserne 40, 50 og 60 cm. Flere af varianterne er non-stickbelagte, så intet sidder fast. Flere af disse stegepander er også så tilpas dybe, at de kan bruges til at lave suppe i.

Godt udstyr til dit mobile køkken

En stegepande er ikke for stor og kan være i oppakningen, forudsat at du ikke skal ud og klatre i bjerge. Tag dit mobile køkken med dig, eksempelvis på en kælk om vinteren, og så får du magiske måltider midt ude på fjeldet.

De fleste af Muurikkas stegepander er tilpasset udendørs madlavning over åben ild eller med gasblus. Forskellige stegepander har dog forskellige egenskaber og anvendelsesområder, så vær omhyggelig med at tjekke, hvad der passer til netop dit formål.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!