Bitihorn Flex1 Shorts Women - ID: A039720

NorrønaBitihorn Flex1 Shorts Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Bitihorn Flex1 Shorts Women fra Norrøna

Bitihorn Flex1 W Shorts fra Norrøna er lette shorts til vandreture og terrænture. Flex1-stoffet giver god fleksibilitet og tørrer hurtigt, hvilket gør bukserne perfekte til højintensive udflugter i varmt vejr. Shortsen er lavet af et specielt smeltegarn, der giver bedre åndbarhed end sædvanligt flex stof gennem små ventilationshuller i materialet. De har en sporty pasform og ender over knæet. Hovedfunktionerne er to håndlommer, en benlomme med en indre lomme i mesh og en minimalistisk pasform. Flex1 er et strækmateriale i et lag, der afviser vand og vind, men divergerer fugt bedre end vandtætte produkter. Disse specialdesignede materialer har alle de kvaliteter, vi forventer af softshell-materialer: stretch, vandmodstand, vindmotstand og fremragende fugtudslip.

Fabric: 100% polyester
Egenskaber for Bitihorn Flex1 Shorts Women:
Benlængde: Korte
Hovedmateriale: Syntetisk
Vindtætte: Nej
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og design siden 1929. Norrøna er en familieejet norsk outdoor-virksomhed grundlagt i 1929. Drevet af behovene hos polarforskere, freeride-skiløbere, bjergbestigere og eventyrere, laver de førsteklasses outdoor-udstyr med naturen som deres laboratorium. Vores vision er Velkommen til naturen. Naturen er vores motivation, vores legeplads og drivkraften i alt, hvad vi gør. Vi er inspireret af Norges uforudsigelige men magiske vildmark, og vores mission er at skabe kvalitetsprodukter fremstillet så rent som muligt med alle nødvendige detaljer, så alle kan nyde naturen. Vores arv - I 1929 begyndte outdoor-entusiasten Jørgen Jørgensen sin mission om at skabe de ultimative outdoor-produkter. I dag, fire generationer senere, er Norrøna stadig et familieejet norsk selskab. Grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af dets DNA siden starten. Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem. Vores testteam - Vores filosofi har fra starten været at udnytte den viden og erfaring, som findes hos dem, der ved, hvad det drejer sig om. Derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores alsidige team af ambassadører, testere og eventyrere, når vi udvikler vores produkter. Mange af vores styles er et direkte resultat af tæt samarbejde og lange processer for at sikre, at vi udstyrer dem og dig med funktionelle produkter af allerhøjeste kvalitet. Vores håndværk - Fagligheden i produktudviklingen har altid været en vigtig grundsten. Fra idé til udførelse, er alle produkter designet in-house hos Norrøna House lige uden for Oslo, Norge. De fleste af vores produkter bliver til gennem en 3-årig designproces, som giver mulighed for mange timers testning, tilretning, testning og flere tilretninger, før de er klar til at tage på eventyr med deres nye ejere. Vores ansvar - Som et firma grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af vores DNA siden starten. Etisk handel og bæredygtighed er helt grundlæggende i alle led af vores værdikæde. Vi er fuldstændig gennemsigtige omkring vores processer for hele tiden at skubbe os selv i retning af at reducere vores miljøaftryk og skabe en positiv påvirkning. “Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem.” Jørgen Jørgensen

Mere fra Norrøna

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!