NorrønaFalketind Flex1 Pants Women

  Falketind Flex1 Pants Women - ID: A006208

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Falketind Flex1 Pants Women fra Norrøna

  Norrønas letteste Flex1 softshell bukser, der er designet til alle typer af bjerg-aktiviteter. Disse bukser er meget åndbare og elastiske hvilket gør dem velegnet til high-intensitet aktiviteter. Softshellen i bukserne er komfortable, vindtætte og ventilerende og på trods af det udviser bukserne fremragende DWR (Durable vandafvisende). Pasformen er noget i den strammere retning til at passe for bjergsaktiviteter. Nogle af de funktioner, bukserne har, er Custom-fit taljesystem, gaiter-krog inde i gamachen og snap-stramning omkring ankler. 68% nylon, 19% Bamboo, 13% Elastane
  Egenskaber for Falketind Flex1 Pants Women:
  Lynlås nederst i buksebenet: Nej
  Zip-off: Nej
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Vandtætte: Nej
  Vindtætte: Ja
  Bæltestropper: Ja
  For: Uforede
  Antal lommer: 4 stk
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Nej
  Antal baglommer: 1 stk
  Antal benlommer: 1 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  Når vi bladrer i et katalog fra norske Norröna, bliver vi altid i godt humør. Deres tøj er altid så stilfuldt og komfortabelt. Samtidig, er de ikke bange for at bruge farver, nye materialer, samt fokusere på hver beklædningsgenstands formål, eller som de kalder det - loaded minimalism. Fine produkter, der med andre ord vil bringe dig i godt humør. Finishen af produkterne fra Norrøna er altid enestående, sammen med funktion og kvalitet naturligvis. Norröna fremstiller tøj til friluftsfolk; det kan være en bjergbestiger, skiløber eller dig, som bare vil ud og løbe en tur. Men vælger man Nörrona, ved man , at deres tøj og produkter lever op til de skrappe betingelser til enhver tid. Norrøna er en familievirksomhed i fjerde generation. Jörgen Jörgensen var en outdoor-elsker tilbage i 1929, som ikke kunne finde gode og holdbare udendørs produkter, der kunne klare Norges barske miljø. Med enkle innovationer, som læder-stropper og bomuldstøj, begyndte han rejsen til at fremstille de ultimative produkter til højtydende outdoor mennesker. I dag er tøjet lige så almindeligt i skove og bjerge, som i et bymiljø, hvor de lyser op med deres muntre farver.

  Mere fra Norrøna

  Se alle Vandrebukser

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!