Falketind Gore-tex Pants (w) - ID: A028420-C01

NorrønaFalketind Gore-tex Pants (w)

Størrelseguide Mere info

Mere om Falketind Gore-tex Pants (w) fra Norrøna

Falketind Gore-tex Pants (w) er Norrønas mest alsidige skalbukser til brug hele året rundt. Lette nok til sommer brug, mens de er tilstrækkeligt holdbare til vinterbrug. Vand- og vindtæt og åndbar. Damestørrelse. Udviklet til alle typer af udendørs aktiviteter med bred nok ben til at passe alpine støvler og stram nok til at bruge steigeisen. Lavet af en specialudviklet GORE-TEX® stof med en komfortabel, let børstet inderside. Brugerdefineret-fit talje system, ¾ -sidelynlåse, krog i ankler til fastgørelse i støvler, forstærket indvendig ben og lår lomme. 37% Polyamide, 35% polyester, 28% Expanded Polytetrafluoroethylene.
Blank
Egenskaber for Falketind Gore-tex Pants (w):
Justering nederst i buksebenet: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Vægt: 400 g
For: Uforede
Membranteknik: 3-lags
Vandsøjletryk: 28000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Bib: Nej
Seler: Nej
Kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og design siden 1929. Norrøna er en familieejet norsk outdoor-virksomhed grundlagt i 1929. Drevet af behovene hos polarforskere, freeride-skiløbere, bjergbestigere og eventyrere, laver de førsteklasses outdoor-udstyr med naturen som deres laboratorium. Vores vision er Velkommen til naturen. Naturen er vores motivation, vores legeplads og drivkraften i alt, hvad vi gør. Vi er inspireret af Norges uforudsigelige men magiske vildmark, og vores mission er at skabe kvalitetsprodukter fremstillet så rent som muligt med alle nødvendige detaljer, så alle kan nyde naturen. Vores arv - I 1929 begyndte outdoor-entusiasten Jørgen Jørgensen sin mission om at skabe de ultimative outdoor-produkter. I dag, fire generationer senere, er Norrøna stadig et familieejet norsk selskab. Grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af dets DNA siden starten. Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem. Vores testteam - Vores filosofi har fra starten været at udnytte den viden og erfaring, som findes hos dem, der ved, hvad det drejer sig om. Derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores alsidige team af ambassadører, testere og eventyrere, når vi udvikler vores produkter. Mange af vores styles er et direkte resultat af tæt samarbejde og lange processer for at sikre, at vi udstyrer dem og dig med funktionelle produkter af allerhøjeste kvalitet. Vores håndværk - Fagligheden i produktudviklingen har altid været en vigtig grundsten. Fra idé til udførelse, er alle produkter designet in-house hos Norrøna House lige uden for Oslo, Norge. De fleste af vores produkter bliver til gennem en 3-årig designproces, som giver mulighed for mange timers testning, tilretning, testning og flere tilretninger, før de er klar til at tage på eventyr med deres nye ejere. Vores ansvar - Som et firma grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af vores DNA siden starten. Etisk handel og bæredygtighed er helt grundlæggende i alle led af vores værdikæde. Vi er fuldstændig gennemsigtige omkring vores processer for hele tiden at skubbe os selv i retning af at reducere vores miljøaftryk og skabe en positiv påvirkning. “Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem.” Jørgen Jørgensen

Mere fra Norrøna

Se alle Skalbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!