Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex - ID: A028453

NorrønaFinnskogen Gore-Tex Jacket Unisex

Størrelseguide Mere info

Mere om Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex fra Norrøna

Vandtæt og stille jagt jakke med Gore-Tex fra Norröna i klassisk jægerstil med flere lommer, tekniske detaljer og funktioner. Velegnet til både mænd og kvinder. Klassisk jakke til jagt med hætte i en sporty stil, der gør så den også passer i skiløjperne. Lavet af børstet microfiber med Gore-Tex foring som giver en stille, holdbar, vandtæt og behagelig skal. Gore-Tex Performance 2-lags membran er lamineret på yderstoffet, og giver en let beklædningsgenstand, der er mere støjsvag end en 3-lags skaljakke.


Børstet vævet 150 g/m2 polyester
Dette stof er en meget stærk og støjsvag børstet 150 g/m² polyester. Producenten har brugt en masse tid på at finde et stof med de rigtige kriterier, der er nødvendige for en produkt til jagt; lav støj, holdbarhed, åndbarhed og blødhed.
Egenskaber for Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex:
Membran: GORE-TEX
Vægt: 820 g
Hætte: Fast
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 28 000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Kvalitet, funktionalitet, bæredygtighed og design siden 1929. Norrøna er en familieejet norsk outdoor-virksomhed grundlagt i 1929. Drevet af behovene hos polarforskere, freeride-skiløbere, bjergbestigere og eventyrere, laver de førsteklasses outdoor-udstyr med naturen som deres laboratorium. Vores vision er Velkommen til naturen. Naturen er vores motivation, vores legeplads og drivkraften i alt, hvad vi gør. Vi er inspireret af Norges uforudsigelige men magiske vildmark, og vores mission er at skabe kvalitetsprodukter fremstillet så rent som muligt med alle nødvendige detaljer, så alle kan nyde naturen. Vores arv - I 1929 begyndte outdoor-entusiasten Jørgen Jørgensen sin mission om at skabe de ultimative outdoor-produkter. I dag, fire generationer senere, er Norrøna stadig et familieejet norsk selskab. Grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af dets DNA siden starten. Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem. Vores testteam - Vores filosofi har fra starten været at udnytte den viden og erfaring, som findes hos dem, der ved, hvad det drejer sig om. Derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores alsidige team af ambassadører, testere og eventyrere, når vi udvikler vores produkter. Mange af vores styles er et direkte resultat af tæt samarbejde og lange processer for at sikre, at vi udstyrer dem og dig med funktionelle produkter af allerhøjeste kvalitet. Vores håndværk - Fagligheden i produktudviklingen har altid været en vigtig grundsten. Fra idé til udførelse, er alle produkter designet in-house hos Norrøna House lige uden for Oslo, Norge. De fleste af vores produkter bliver til gennem en 3-årig designproces, som giver mulighed for mange timers testning, tilretning, testning og flere tilretninger, før de er klar til at tage på eventyr med deres nye ejere. Vores ansvar - Som et firma grundlagt på kærlighed til naturen, har miljøbevidsthed være en del af vores DNA siden starten. Etisk handel og bæredygtighed er helt grundlæggende i alle led af vores værdikæde. Vi er fuldstændig gennemsigtige omkring vores processer for hele tiden at skubbe os selv i retning af at reducere vores miljøaftryk og skabe en positiv påvirkning. “Vi tror på, at den eneste rigtige måde at drive et firma på, er at have en bæredygtig platform, og hver dag stræbe efter at forbedre, udforske og inspirere for at beskytte vores hjem.” Jørgen Jørgensen

Mere fra Norrøna

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!